Neden Mobil Uygulama Merkezi

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde iş dünyasında büyük değişiklikler yaşandı. Bu büyük değişiklikler, neden mobil uygulama merkezi sorusuna cevap vermenizde sizlere yol gösterecektir. İlk başta mağaza mağaza gezip bir şeyler almalar yerini e-ticarete bıraktı. Online satış yapan işletmelerin telefon kullanıcılarını gözüne kestirmesiyle bu dönüşüm mobil ticaret akımıyla bir adım daha ileriye gitti. Sonuç olarak, mobil uygulama geliştirme taleplerinde son zamanlarda büyük bir patlama yaşandı.

Piyasada mobil uygulama ile ilgilenenler için çok sayıda IT sağlayıcısı mevcut, ancak en iyi hizmeti veren kişiyi bulmak önemli. Tecrübeden uzmanlığa, inovasyon, çok yönlülük, güvenilirlik ve daha fazlasını sunan, iyi bir IT partneri ararken dikkat edilmesi gereken birçok husus vardır. MobilM, farklı ihtiyaçlara sahip müşterilere yüksek kalitede mobil uygulamalar sunmak konusunda uzman olan lider mobil uygulama geliştirme şirketlerinden birisidir. Teknoloji ortağınız olarak neden bizi seçmelisiniz sorusunun yanıtlarından birkaçını sıralayalım:

Uzmanlık

MobilM’de, mobil yazılım ve çeşitli teknik platformlarda uzmanlığa sahip mobil uygulama geliştiricilerinden oluşan bir ekibimiz bulunmaktadır. Becerilerini bir üst seviyeye çıkartırken en son teknolojiler ve endüstri akımları hakkında da bilgi sahibi olarak kendilerini sürekli geliştirmekteler.

Deneyim

Firmamızın birçok başarılı projesi bulunmakta. Geliştiriciler, tasarımcılar, yazılım mimarları ve proje yöneticileri, kendi alanlarında uzman olup, sektördeki en iyi kuruluşlardan bazılarıyla çalışmış ve deneyim kazanmışlardır.

Etkileyici Bir Geçmiş

Yıllar içinde tanınmış markaların bir kısmı ile etkiletici bir portföy oluşturduk. Bugüne dek, 100’den fazla müşteri için 150’yi aşkın mobil uygulama ve 200’den fazla web uygulaması geliştirdik ve bu sayı hızla artmaya devam ediyor.

Kapsamlı Hizmetler

Android, iPhone, iPad  için mobil uygulama geliştirme konusunda uzmanlığımız bulunmasından dolayı geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. Ayrıca, platformlar arası ve hibrid mobil uygulama geliştirmede de başarılıyız. Kurumsal mobilite çözümleri, mobil ticaret uygulamaları, Cloud API entegrasyonu, uygulama testi, bakım ve çok daha fazlası neden Mobil Uygulama Merkezi tercih edilmesi gerektiğini belirleyen kaliteli hizmetlerdir.

Son Teknolojilerin Benimsenmesi

MobilM olarak, müşterilerimizin yeniliklere ayak uydurmalarına yardımcı olduğumuza inanıyoruz. Bu nedenle, en yeni teknolojileri hedef alan uygulama çözümlerini geliştiriyoruz. Artırılmış Gerçeklik, iBeacons vb. gelişmiş teknolojilerle yenilikçi çözümler üretiyoruz.

Çok Yönlülük

Neden Mobil Uygulama Merkezi demeniz için bir diğer sebep ise farklı sektörlerden gelen müşterilere çözümler sunabilmemizi sağlayan çok yönlülüğümüz. İş, e-ticaret, seyahat, eğitim, sağlık, otomotiv, eğlence ve emlak sektörleri gibi alanlarda mükemmel çözümler sunduk. Bunların yanı sıra, iş portalı uygulamaları, sosyal medya uygulamaları, konferans uygulamaları ve daha fazlasını geliştirdik.

Kanıtlanmış Metodoloji

Sonuç veren etkili çözümler geliştirmek için kanıtlanmış bir metodolojiyi takip ediyoruz. Yaklaşımımız, bireysel gereksinimleri anladığımız ve eşleştirilecek özel mobil uygulama çözümleri oluşturduğumuz için müşteri merkezli bir yaklaşımdır. Bizim sürecimiz, mobil uygulamanın tasarım, geliştirme, entegrasyon, test, dağıtım ve bakımını kapsamaktadır.

Güvenilirlik

Her zaman en iyi mobil uygulama çözümlerini sunma konusundaki kararlılığımız, bizi sektörde güvenilir bir isim haline getirmiştir. Geliştirici ekibimiz, en iyi mobil uygulamalara ve en yüksek çalışma standartlarına bağlı kalarak, öngörülen süre içerisinde projeyi tamamladığından emin olur.

7/24 Hizmet Sunan Destek Ekibi

İyi bir mobil uygulama geliştirme şirketi sadece yüksek kaliteli iş çözümleri geliştirmez, aynı zamanda sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlar. Müşterilerin karşılaşabileceği tüm sorunlara sürekli destek sağlanması için 7/24 hizmet veren güvenilir bir destek ekibine sahibiniz.

Düşük Maliyetli Hizmetler

Bir mobil uygulamanın amacı kazanç sağlamaktır, ancak yüksek bir yatırım getirisi elde etmesini sağlamak için maliyet de bunu sağlayacak şekilde olmalıdır. Müşterinin işine değer katan uygun fiyatlı hizmetler sunması neden Mobil Uygulama Merkezi soruna bir diğer cevaptır.

Tüm bu nedenler bir araya gelerek MobilM’i en iyi mobil uygulama geliştirme hizmetlerinden yararlanan güvenilir bir isim haline getirmektedir. Yıllar içerisindeki çalışmalarımızla bu alandaki liderlerden birisi olarak adlandırılmayı hak ettiğimizi kanıtladık.