Kod Bilgisi Olmadan Mobil Uygulama Yapmak

Bir ögleden sonra mobil mağazaya bir uygulama koymak ve bundan milyonlarca satmak kolay gibi görünse de aslında hiçte göründüğü gibi basit değildir. Kod Bilgisi Olmadan Mobil Uygulama Yapmak zaman alan, zor bir iştir. Zor olmasının yanında bilgi, tecrübe ve pratik gerektir. Ayrıca büyük fikirler ekip, pazarlama ve satış elemanları yanında  yeterli miktarda para ve şans gerektirir.

Hedeflerinizde mütevazi, işletmeniz için yararlı bir uygulama düşünceniz varsa, Mobil Uygulama Merkezi kod bilgisi olmadan mobil uygulama geliştirme, oluşturma ve yayınlama, çoklu mobil uygulama geliştirme platformu ile bunları hayata geçirmeniz mümkündür. Çoklu mobil uygulama geliştirme platformu kullanıcılarına herhangi bir deneyim, pratik ve bilgi ihtiyacı olmadan android ve iOS mobil uygulamalar geliştirme imkanı tanımaktadır.

Mobil Uygulama Merkezi mobil uygulama geliştirme sitesi, büyük, orta ve küçük işletmelerin ihtiyaçları olan tüm özellikleri bünyesinde barındırır. Anlık bildirim, online ticaret, özel sayfalar, html sayfalar, indirim kuponları, üyelik sistemi, sanal müşteri kartları, ödeme seçenekleri gibi daha onlarca özellik  mobil uygulamanıza ekleyebilirsiniz.

Çoklu mobil uygulama yapma platformu ile işletmeler gelişen mobil  internet kullanımına sadece birkaç adımda entegre olurlar. Mobil internet pazarını,  geliştirdikleri mobil uygulamalar ile gelirlerini arttırmada bir araç olarak kullanabilir.

İnternet kullanımın %70’ini kapsayan mobil cihazlar için bir uygulamanız olsun diyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Mobil uygulama sahibi olmak  veya mobil uygulama yaptırmak istiyorsanız günün 7/24 her saati sitemiz üzerinden canlı destek veya telefon aracılığıyla teknik destek ekibimizden yardım talep edebilrisiniz.

 

 

mobil uygulama yapmak