Çoklu Mobil Uygulama Geliştirme Platformu

Mobil Uygulama Merkezi MobilM, çoklu mobil uygulama geliştirme platformu işletmelerin, girişimcilerin kod bilgisine ihtiyaç duymadan profesyonel  ve şık tasarımlı mobil uygulamalar oluşturabilmesine geliştirebilmesine  ve yayınlamasına imkan tanır.

Gün geçtikçe yaygınlaşan ve günlük hayatımızda daha fazla yer kaplayan akıllı telefonlar sayesinde mobil uygulamalara oldukça aşinayız. Mobil uygulama mağazalarına her geçen gün binlerce yeni mobil uygulama ekleniyor. Mobil uygulama geliştiricileri, oluşturdukları ve uygulama mağazalarında yayınladıkları mobil uygulama kullanımındaki artışı gelire çevirmek için çalışıyor. Büyük, küçük ya da orta ölçekli işletmeler, bireysel girişimciler de mobil uygulamalarla ürünlerinin satışından gelir artışı hedefliyor.

Mobil ticaretin büyük, orta ve küçük ölçekli işletmeler için gelir artırma yöntemleri arasında ilk sıralarda yer almaya başlaması, mobil uygulamaların gelişmesine, yaygınlaşmasına her konuda olumlu katkı sağlamaktadır. Mobil uygulama pazarındaki büyümenin en büyük nedeni, markaların ve girişimcilerin mobil uyumlu web siteleri ile mobil mağazalara daha fazla yatırım yapmaya başlamış olmalardır.

Sınırlı tanıtım ve reklam kaynakları ve büyük maliyetler, girişimcilerin, işletmelerin mobil  uygulama geliştirme ve edinme fikirlerini hayata geçirmesinin önündeki en büyük  sorunlardır. Eğer işletme veya girişimci olarak bir mobil uygulama fikriniz varsa, hazır çoklu mobil uygulama geliştirme platformlarından faydalanarak bu sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Mobil Uygulama Merkezi MobilM çoklu mobil uygulama geliştirme platformu maliyeti oldukça düşüktür ve mobil uygulamaların tanıtımları için de müşterilerine  çeşitli kolaylıklar sunar. MobilM çoklu mobil uygulama geliştirme platformu  ile mobil mygulama geliştirmek için herhangi bir kod bilgisine ihtiyaç duymazsınız. Kod bilgisi olmadan mobil uygulama oluşturma, geliştirme ve yayınlama MobilM firmasının müşterilerine sunduğu mobil uygulama geliştirme platformu en büyük avantajlardan biri.

Mobilm mobil uygulama geliştirme platformu, küçük e-ticaret girişimlerinin, KOBİ’lerin mobil uygulama geliştirmek için kullanabileceği bir araçtır. İşletmeler, girişimciler geliştirdikleri mobil uygulamalar ile müşterilerinin ve mobil uygulama kullanıcılarının ihtiyacını karşılayabilecek mobil uygulamalar geliştirmeleri oldukça kolaydır ve hızlıdır.

İşletmeler ve girişimciler MobilM çoklu mobil uygulama geliştirme platformu ile oluşturdukları mobil uygulamaları Google Play ve Apple App Store ile tüketicilerin ve kullanıcılarının kullanımına sunabilirler.

Çoklu Mobil Uygulama Geliştirme Platformu
MobilM çoklu mobil uygulama geliştirme platformu ayrıca, hiçbir kod bilgisine ihtiyaç duymadan mobil uygulama geliştirebileceğiniz bir araç. Platformun sunduğu en büyük avantajlardan biri mobil uygulama geliştiricilerinin Shopify, Magenta ve PrestaShop, Woocommerce, Volusion gibi e-ticaret platformlarına uygulamaalrını entegre edilebiliyor olmasıdır. Böylece sadece kullandığınız e-ticaret platformuna bağlı kalmadan uygulamanızı kullanabilir ve iş hedeflerinizi büyütebilirsiniz.
MobilM çoklu mobil uygulama geliştirme platformu ile geliştirdiğiniz uygulamayı web sitenizle, bloğunuzla, sosyal medya hesaplarınızla kolayca entegre edebilirsiniz. Tam tersi şekilde mobil uygulamanızın geliştiricilere verdiği otomatik oluşturulan kodlarla mobil uygulamanızın reklamını sitelerinde, bloğlarında veya sosyal medya hesaplarında tanıtımını yapabilirler. Toplu anlık bildirimler, kişiye özel anlık bildirimler, uygulama içi mesajlar  ve uygulama içi e posta gönderebilir, reklamlar hazırlayabilir, kampanyaları yönetetebilirler.

MobilM çoklu mobil uygulama geliştirme platformu  ayrıca iş odaklı, büyük ve orta ölçekli işletmelerin  mobil uygulamalarını geliştirilmesi için kullanılabilecek  bir platformdur. Dinamik içerik, anlık bildirim, üçüncü parti hizmet entegrasyonları, detaylı analiz, alışveriş sepeti ekleme gibi kapsamlı özellikleri mevcuttur. MobilM mobil uygulama geliştirme platformu ile dakikalar içinde bir mobil uygulama geliştirebilir ve mobil uygulamanızı online olarak dilediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz. Çoklu platformlar için geliştirebileceğiniz mobil uygulamaya ayrıca web sitenizden html  ifame veya wordpress eklentisi yardımıyla  içerik ekleyebilirsiniz.

Mobil Uygulama Merkezi ücretsiz mobil uygulama geliştirme platformu, farklı renk, ikon ve yazı fontları gibi seçeneklerle geliştiricilerin mobil uygulamalarını tasarlamada kişiselleştirmeye imkan verir. Previewer özelliği ile geliştiriciler mobil uygulamalarını geliştirme sürecinde yapılan tüm değişiklikleri anlık olarak yan ekranda izlemesine olanak sağlar. Mobil uygulama geliştiricileri veya işletmeler talep etmeleri halinde mobil uygulamalarını MobilM web sitesi aracılığıyla tanıtımını yapıyoruz.

Mobil uygulamalar, girişimcilerin, işletmecilerin iş hedeflerine ulaşmalarını ve gelirlerini arttırmalarını sağlayacak yöntemlerden biridir. Sınırlı bütçe girişimcilerin ve küçük işletmelerin uygulama fikirlerini hayata geçirebilmelerini zorlaştırır. Mobil Uygulama Merkezi MobilM çoklu mobil uygulama geliştirme platformu ise maliyeti düşük ve hızlı çözümlerle işletmelere ve girişimcilere mobil uygulama geliştirmeye, oluşturmaya ve yayınlamaya imkan verir. Ayrıca uygulamalarını  Mobil Uygulama Merkezi MobilM çoklu mobil uygulama geliştirme platformu üzerinden geliştirmek için herhangi bir kod bilgisi ya da uzmanlık gerektirmez.

 

hemen-uygulama-yapmaya-basla