Dünay çapında 6 milyar mobil telefon abonesi mevcuttur. Türkiye’de telefon kullanıcılarının %50 sinde akıllı tefon mevcuttur. Bu kadar akıllı mobil telefon artışı mevcutken siz fitness-GYM spor merkeziniz veya işletmeniz için bir mobil uygulama düşündünüz mü? Üyelerinizle olan iletişimi sürekli kılmak, işletmenize katma deger yaratmak için bir mobil uygulama harika bir yol olabilir.

İşletmeniz için bir mobil uygulama doğru bir tercihmidir?

Fitness-GYM Spor Merkezleri için özelleştirilmiş bir mobil uygulama ile üyeleriniz için online üyelik, görsel ve videolu egzersizleri promosyon, özel indirimler ve daha fazlasını işletmeniz için sağlayabilir. Yapılan araştırmalarda sporcuların 3’te 2’si spor salonları dışında eğzersizlerini desteklemek için teknolojiyi kullanmaktadırlar. Buna ek olarak yine aynı araştırmada spor salonlarına gelen kişilerin %50 den fazlası beraberinde bir akıllı telefon veya tabletini getirmektedir. İnternette akıllı telefon ile çeşitli içerikler ve yardımcı öğeleri arayan kitleyi görsel ve içeriği zengin bir mobil uygulama ile işletmenize yönlendirebilrisiniz. Bu konuda bizimle çalışan firmalar için gereken destegi sunuyor ve ihtiyaç duyduklarında mobil uygulamalarını geliştirmeleri için ücretsiz teknik destek veriyoruz. Oluşturduğumuz uygulamalar zamanla bu araştırmaların gerçeklik payını doğruluyor ve işletmeniz için vazgeçilmez bir unsur haline geliyor.

Bir mobil uygulamayı daha aktif kullanmak

Geliştirdiğiniz mobil uygulamayı üyelerinize ve dışardan üye olacak kişilere sunarken sadece mobil uygulamanız için geçerli özel promosyonlar, indirimler, üyelere özel bölümler, günlük değişen içerik ve haberler ile zenginleştirebilirsiniz. Üyeleriniz veya dışarıdan kişiler mobil uygulamanızı kullanmanın ayrıcalığını hissetmelidir. Mobil uygulama içinde yayınladığınız haber ve duyurulara kişilerin verdiği cevaplar ile mail kutularına giden maillere cevaplar en kısa sürede yanıtlanmalıdır. Bu şekilde mobil uygulama, spor salonu ile üyeler arasında iletişimi hızlandıran bir araç olarak öne çıkacaktır.

Bir mobil uygulama spor salonu için ne kadar etkilidir?

Yapılan aynı ankette Fitness ve GYM spor merkezlerine giden üyelerin 3’de 1’i daha gelişmiş teknolojiyi kullanan salonlara geçiş yapmaktadır. Bir mobil uygulamada spor salonu için teknoloji adına önemli bir adımdır. Üyeler internet sitesine girip arama yapmak yerine kendi spor salonlarının logosunu taşıyan ve telefonlarının ekranında sürekli görünen mobil uygulamaya girmeyi tercih ederler. Mobil uygulamaya giren üyeler veya kişiler kendilerine özel fitness, egzersiz programını izleyebilirler. Mobil uygulamanızı tasarlarken sadece ürün kolleksiyonları ve satışını ön plana çıkarmak yerine daha çok sosyal etkileşim ve arkadaşlık ilişkilerini güçlendiren bölümlere ağırlık vermek işletmeniz için daha faydalı olcaktır.

Bir Fitness-GYM Spor Merkezi Mobil Uygulama Maaliyeti Ne Kadar?

Etkili ve görsel yönden zengin, ürünlerinizin tanıtımını yapabileceginiz, anında üyelerinize bildirim ve uygulama içi posta, mail gönderebileceğiniz bir uygulama için aylık 15 ve 30 dolar ödersiniz. Bu fiyatlar sitemizden sürekli güncellenmektedir.

Bir Firness GYM Mobil Uygulama Geliştirme ve yayınlamak için Destek Sayfamızı ziyaret edebilir yada hemen bir mobil uygulama yapmaya başlayabilirsiniz