Genelde mobil uygulama gelistirmek ve yayinlamak zahmetli ve uzun bir bilgi ve deneyim ister.
Günümüz teknoloji ve yazilimlari hayatimizi kolaylastirmak ve zaman kazandirmak için hergeçen gün daha pratik çözümler sunmaktadir.

Bir mobil uygulama geliştirmeniz için birden fazla uygulamaya ve işletim sitemine(Android işletim tabanlı uygulamalarda Java Development Kit(JDK), Android SDK, Eclipse SDK veya iOS işletim için bir Mac PC ve XCode) ihtiyaç duyarsınız. Mobil Uygulama Merkezi geliştirdiği web tabanlı platformu ile sizleri büyük biz zaman ve maaliyetten tasarruf etmenizi sağlar. Geliştirdiğimiz platform içerisinde yer alan onlarca modül ve özellik sayesinde ihtiyaçlarınız doğrultusunda mobil uygulamalar tasarlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan sadece içerikler için gerekli ebatlarda resimler, içeriğe uygun yazılar ve linkler. Platform içindeki şablonları değiştirmek gayet basittir.

Geliştirdiğiniz mobil uygulamanın APK’sini bizden talep edebilir ve bunu Google Playda kendi developer hesabınız altında anında yayınlayabilir veya bizden bunu talep edebilirsiniz.Google Play Developer hesabı için [ia_button id=”button_50″ size=”small” solid=”0″ link=”https://play.google.com/apps/publish/” icon=”fa-google” arrow=”1″ color=”#ec0e67″ css_animation=”” animation_delay=””]Tıklayınız[/ia_button]

Mobil Uygulama Merkezinin geliştirdiği kod bilmeden mobil uygulama oluşturma platformu ile dilerseniz iOS kaynak kodlarına da sahip olabilir ve bunları varsa bir Mac PC de XCode uygulamasını kullanarak iTunesa kendi developer hesabınızı kullanarak gönderebilir ve AppStore da yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Android uygulamalarda olduğu gibi bu konuda da bizden yardım talep edebilir ve bizim yayınlamamızı isteyebilirsiniz. Apple Developer hesabı için [ia_button id=”button_74″ size=”small” solid=”0″ link=”https://developer.apple.com/” icon=”fa-apple” arrow=”1″ color=”#ec0e67″ css_animation=”” animation_delay=””]Tıklayınız[/ia_button]

Mobil uygulamanızı Google Play ve AppStore da yayınladıktan sonra, uygulama üzerinde yapacagınız tüm değişiklikler anında kullanıcı veya müşterilerinize ulaşır. Güncellemeler için her defasında uygulamanızı yeniden yayınlamak mecburiyetinde kalmayacaksınız.

Uygulama oluşturken ve yayınlarken hertürlü desteği sitemiz üzerinde canlı destek hattından alabilirsiniz. Dilerseniz sizin için bizler hazırlıyoruz.

 

Mobil Uygulama Merkezi