Dernek Mobil Uygulama ile dernek üyeleri dernek yönetimi arasında etkileşim daha pratik ve hızlı hale gelecektir. Günümüz teknololojisi sayesinde mobil cihazlar hayatın bir parçası haline gelmiş bulunmaktadır. Sizde derneğiniz için gerekli olan iletişim yolllarından biri olan mobil uygulama sayesinde üyelerinizle olan iletişimi canlı tutabilirsiniz.

Mobil Uygulama Sahibi Olmanın Basit Yolu

Mobil Uygulama Merkezi sayesinde geliştirilen ve kod bilgisi gerekmeden oluşturulabilen mobil uygulama sayesinde Dernekler olarak sizlerde bir mobil uygulama sahibi olabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece platformumuza üye olup paneldeki özelliklerden derneğinizin faaliyet alanı için gerekli olan özellikleri aktif hale getirip etkinleştirmenizdir.

Bir Dernek Mobil Uygulama İçin Gerekenler

a) Bildirim:

Bu özellik sayesinde dernekler dernek üyelerine diledikleri zaman mesaj gönderebilirler. Bu bildirimler diğer uygulamalarda oldugu gibi kullanılan mobil cihazın ana ekranında belirecektir. Dernekler dilerse uygulamayı indiren herkese veya sadece kayıtlı üyelerden seçtiklerine bu bildirimleri gönderebilirler.

b) Online Dersler:

Dernekler, üyeleri için faaliyet alanlarına yönelik eğitim içerikli dersleri ister sadece HTML kod özelliğini kullanarak yada ÖZEL sayfa özelliği ile yayınlayabilir. Derslere resim, video, link vb. özellikler ekleyerek içeriğini zenginleştirebilir.

c)Padlock:

Bu özellik sayesinde dernekler diledikleri üyeler için özel alanlar oluşturabilirler. Bu sayede görünmesini istemedikleri uygulama içeiklerini dışarıya kapatabilirler.
d)Mesaj Kutusu: Mesaj Kutusu özelliği sayesinde dernekler diledikleri üyeye uygulama içirisinde mail göndererek , üye uygulamaya girdiğinde uyarı şeklinde ekranına düşer. Dernek üyeleri bu maillere cevap yazabilir.

c) Uygulama İçi Mesaj:

Bu özellik ile dernekler hazırladıkları online derslere, haber içeriklerine, duyurulara vb. etkinliklere üyeler uygulamaya giriş yaptığında yönlendirilmesini sağlayabilir.

d) Online Kayıt:

Bu özellik sayesinde dernekler üye kayıtlarını kendi oluşturdukları formlar aracılığıyla yapabilirler.

e) Resim Galerisi:

Dernekler dilerse intagram, picasa veya özel albüm özelliklerini kullanarak mobil uygulama içerisinde resim galerisi oluşturabilir ve bunları uyelerinin ulaşmasını sağlayabilir.

f) Facebook:

Facebook özelliği ile mobil uygulamanıza derneğinizin sayfasını entegre edebilir ve dernek üyelerinin paylaşımlarınıza ulaşmasını sayğalayabilirsiniz.

g) Ajanda:

Bu özellik sayesinde dernekler ileri bir tarihte yapmayı planladıkları etkinlik, faaliyet ve ya eğitim tarihleri hakkında bir takvim oluşturabilirler. Planladıkları tarih öncesi hatırlatma için dilerlerse uygulama içi mesajı veya bildirimi hatırlatma için kullanarak Ajanda sayfasına dernek üyelerini yönlendirebilirler.

i) Youtube-Vimeo:

Youtube-Vimeo özelliği sayesinde dernekler mobil uygulamaları içinde kendilerine ait kanal veya oynatma listelerini yayınlayabilir.
Daha fazla içerik ve özellik için uygulamamızı test ediniz….

Mobil Uygulamanın Dernekler İçin Faydaları

Extradan sms ücreti ödemenize gerek kalmaz.
Üyelerinizin tek tek tüm sayfaları ziyaret etmeleri gerekmez. (facebook, youtube, vimeo, instagram, picasa, mail) Hepsi tek bir program altında birlerşir.
Aidatların günü gelmeden bildirim yada mesaj ile üyelerinize iletebilirsiniz. Mail Kutularına posta bırakabilirsiniz.

Mobil Uygulamayı Kendim Yapabilirmiyim?

Evet. Mobil uygulamanızı apps.mobiluygulamamerkezi.com adresinden kayıt olarak 14 gunluk deneme sürümünden faydalanarak oluşturmaya başlayabilirsiniz. Bu süre zarfında hem platformun kullanımını ögrenir hem de mobil uygulama oluşturma konusunda deneyim kazanırsınız. Mobil uygulamayı oluşturuken herhangi bir kod bilginiz olmasına gerek yoktur.
Mobil Uygulamanızı dilerseniz 1 kereye ait olmak üzere ücretsiz olarak biz geliştiriyoruz. Sizler sadece ihtiyacımız olan okulunuz resim, icon ve logoları bize temin ediyorsunuz. Mobil uygulamanızın bizim tarafımızdan oluşlturulması için hizmetin satın alınması gerekmektedir.

Mobil Uygulamamı Nasıl Yayınlarım

Mobil uygulamanızı kendi hesabınız aldında Google Play ve Apple Store da yayınlayabilirsiniz. Bunun için Apple ve Google için servis ücretleri ödemeniz gerekmektedir. Mobil uygulamanızı talep etmeniz halinde bizler kendi hesabımız altında yayınlıyoruz. Yapmanız gereken uygulamanızı oluşturduktan sonra bizleri bilgilendirmenizdir.

Mobil Uygulama Ne Kadar Sürede Yayınlanır

Android cihazlar için Google Play de yayınlanması 1-2 gün iOs cihazlar için Apple Store yayınlanması 5-10 gün sürmektedir.

 

 

Moobil Uygulama Merkezi