Mobil Ticaret veya M-Ticaret Uygulaması

Mobil Ticaret veya M-Ticaret Uygulaması, internet pazarlama alanında ikinci önemli unsurdur.  Online,  masaüstünden yapılan alışverişin aynı şekilde mobil cihazlar üzerinden gerçekleştirilebilmesidir. Web uygulamalarındaki gelişimin artışı, bu dönüşüme sebep olmuştur. Gelişmeye devam eden M-Ticaret pazarında, ödeme kartı organizasyonları, ağ geçidi tüccarları ve para transfer şirketleri için büyüme fırsatları bulunmaktadır.

Mobil Duyarlı Web Uygulaması Tasarımı

Müşterilerin daha kolay alışveriş yapabilmesini sağlamak adına, website uygulamalarının mobil destekli olması önemlidir. Artık online satışçıların, web sitesi haricinde mobil uygulamalarının olması da beklenmektedir. Önde gelen çevrimiçi tüketici trafiğinin yaklaşık %70’i, mobil uygulamalarından gelmektedir. Ne var ki, birçok satışçının mobil destekli ve sorunsuz çalışan bir uygulaması bulunmamaktadır ve tüketicinin ihtiyaçlarını karşılayamamaktadır.

Karşılaşılan genel sorunlar:

  • Kart bilgilerini girmek için ödeme seçeneklerini seçmede zorluk
  • Yerelleştirme ve / veya arama özellikleri için tasarlanmış düşük kullanıcı arayüzü
  • Donan veya çok yavaş olan güvenilir olmayan mobil uygulamalar
  • Yukarıdaki sınırlamalardan kaçınmak için, işletmeler, web sitesi için mobil uyumlu bir uygulama tasarımı seçmelidir.

MobilM‘de, e-ticaret kuruluşunuzu m-ticaret işletmesine dönüştürmek için benzersiz mobil uygulamalar geliştirmekteyiz. Mobil uygulamalarımız benzersiz ve otantiktir. Sadece işletmenizi değil, aynı zamanda arkasındaki motivasyonu da temsil eden bir mobil uygulama oluşturmak için size maksimum kişiselleştirme sağlamaktayız. Mühendislerimiz, web uygulamanızdaki işlemlerin olabildiğince hızlı olmasına ve kullanıcılar için basit ve karmaşık olmayan bir yapıda olması için çalışmaktadır.