Diğerleri

Neden Mobil Uygulama Sahibi Olmalısınız

Neden Mobil Uygulama Sahibi Olmalısınız

Neden Mobil Uygulama Sahibi Olmalısınız ile ilgili açıklamalara geçmeden önce şu konuyu açıklığa kavuşturmalıyız. Küçük bir işletme sahibi iseniz ve bir mobil uygulama yapma işini sadece büyük firmaların yapabileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Değişen ve gelişen teknoloji ile birlikte, küçük işletmeler hatta çok küçük işletmeler bile mobil uygulamalar trendlerini izlemekte, mobil-responsive web sitelerinden çok mobil uygulamaya önem vermektedir.

Aslında, bugünlerde çevrenizde birçok küçük işletmenin kendisine ait bir mobil uygulaması olduğunu fark etmişsinizdir. Bir köşe bası kafesi veya bir güzellik merkezi bunlara örnektir. Basit ve düşük bir bütçe ile  reklam amaçlı, sadece mobil uygulama marketlerinde  bulunmak için gerçekleştirilen bu girişim bir sonraki evrede, rakipler karşısında bir adım önde olmanızı sağlayacaktır.

Halen mobil uygulama oluşturma konusunda fikriniz değişmedi ise makalenin devam eden kısmında Neden Mobil Uygulama Sahibi Olmalısınız ile ilgili açıklamalara yer verilecektir.

1.Akkılı Telefon Devrimini Kaçırmayın

Cep telefonları iletişim kurma biçimlerinden biridir. İnsanlar akıllı telefonları ile aileleri, eşleri ve arkadaşlarından daha fazla zaman geçirmektedir. Facebook, Instagram, Whatsapp gibi sosyal paylaşım uygulamaları ile kişiler akıllı telefon ekranlarını çok fazla izlemektedirler. Mobil cihazlar günümüzde işletmeler için müşteri ile etkileşimde önemli bir iletişim kanalı olmaktadır. İşletmeniz için müşterileriniz ile farklı iletişim kanalları kurma noktasında bir mobil uygulama fikri isabetli bir karar olacaktır. Mobil uygulamalar daha çok cihaz özellikleri üzerinden geliştirildiğinden mobil web sitelerine göre daha işlevseldir.

2.Günlük Mobil Uygulama Kullanma Süreleri

Aşağıdaki görselde Amerika’da 2015 yılında yapılan bir araştırma sonucuna yer verilecektir. Burada kişilerin günlük mobil uygulama kullanma süreleri ve bu süreleri hangi uygulamalara ayırdıklarına dair veriler bulunmaktadır.

 

 

 
Araştırmada  günlük mobil cihaz kullanımı 3 saat 40 dakika olarak görülmektedir. Kişiler mobil cihazlarından internet kullanımı tercihi olarak bu süre zarfında, 3 saat 40 dakika içerisinde, %90 mobil uygulamalar, geri kalan %10 luk zaman diliminde  web tarayıcıları kullanmaktadır.

Mobil cihazlarla geçirilen günlük zaman araştırması, bizlere, Neden Mobil Uygulama Sahibi Olmalısınız  konusunda fikir  vermektedir. Araştırma ayrıca, mobil site mi mobil uygulama mı sorusuna da ışık tutmaktadır.  Bu konu bir sonraki makalemizde detaylı olarak işlenecektir.

3. Daha Fazla Kişiye-Müşteriye Ulaşın

İşletmeniz için bir uygulama geliştirme, geleneksel bir web sitesinden daha çok daha fazla müşteriye ulaşmanıza yardımcı olur. Mobil arama özellikle genç izleyici ile bugün çok popüler hale gelmiştir. Mevcut müşterilerin arkadaşları ile uygulamanız hakkında konuşarak tanıtırken, yeni kullanıcılar genel bir arama yoluyla sizi bulabilir. Ayrıca, mobil uygulamanızın sosyal ağlar ile entegre edilmesi işinizin kapsamını ve erişim kitlesini zenginleştirir.

Sonuç olarak, işletmeniz için Neden Mobil Uygulama Sahibi Olmalısınız konusunda birkaç önemli konuyu aydınlatmış bulunmaktayız. Bir küçük işletmenin  mobil uygulama sahibi olması sanıldığının aksine, günümüzde çok fazla bir maliyet çıkarmamaktadır. Kendin yap tarzı siteleri kullanarak düşük bir bütçe ile aylık  5-10 dolara bir uygulama sahibi olabilirsiniz.  İlk adım olarak sadece tanıtım ve müşteri ile iletişim olarak mobil uygulama mağazalarında var olmak, ilerleyen dönemde mobil uygulamanızı biraz daha geliştirerek ürün siparişi ve müşteri etkileşimi sağlayabilirsiniz.

[ia_button id=”button_81″ size=”big” solid=”1″ link=”http://apps.mobiluygulamamerkezi.com/#sign-up” icon=”” arrow=”1″ color=”#EE3537″ css_animation=”” animation_delay=””]Hemen Başla[/ia_button]

Mobil Uygulama Merkezi

Paylaş
Yayınlayan
Mobil Uygulama Merkezi
Etiketler: ios mobil uygulama yapmaBedava Uygulama Oluşturmaandroid uygulama oluşturmaiOS Uygulama Geliştirme SitesiÜcretsiz iPhone Mobil Uygulama Geliştirmegoogle play mobil uygulama geliştirmeBedava iOS Mobil Uygulama GeliştirmeGoogle Play Uygulama Oluşturma Sitesiiphone uygulama yapmaios mobil uygulama geliştirmeBedava Uygulama Yapmaandroid uygulama yapmamobil uygulama yapma sitesiÜcretsiz iPhone Mobil Uygulama Oluşturmagoogle play mobil uygulama oluşturmaBedava iOS Mobil Uygulama OluşturmaGoogle Play Uygulama Yapma SitesiiTunes Mobil Uygulama Yayınlamakiphone mobil uygulama oluşturmaÜcretsiz Android Mobil Uygulamaapple mobil uygulama geliştirmeios uygulama yapma sitesiÜcretsiz iPhone Mobil Uygulama Yapmagoogle play mobil uygulama yapmaBedava iOS Mobil Uygulama YapmaiOS Uygulama Oluşturma Sitesimobil uygulama geliştirmeiphone mobil uygulama yapmaÜcretsiz Android Mobil Uygulama Geliştirmeapple mobil uygulama oluşturmamobil uygulama oluşturma sitesiÜcretsiz Mobil Uygulama Geliştirmegoogle play uygulama geliştirmeBedava iPhone Mobil UygulamaiPhone Uygulama Geliştirme Sitesiuygulama geliştirmeücretsiz mobil uygulama oluşturmaÜcretsiz Android Mobil Uygulama Oluşturmaapple mobil uygulama yapmabedava mobil uygulama yapmaÜcretsiz Uygulamagoogle play uygulama oluşturmaBedava iPhone Mobil Uygulama GeliştirmeiPhone Uygulama Oluşturma Sitesiuygulama oluşturmaücretsiz mobil uygulama yapmaÜcretsiz Android Mobil Uygulama Yapmaapple uygulama geliştirmeiphone mobil uygulama geliştirmeÜcretsiz Uygulama Geliştirmegoogle play uygulama yapmaBedava iPhone Mobil Uygulama OluşturmaiPhone Uygulama Yapma Sitesiuygulama yapmaücretsiz mobil uygulamaÜcretsiz iOS Mobil Uygulamaapple uygulama oluşturmaBedava Android Mobil UygulamaÜcretsiz Uygulama Oluşturmaios uygulama geliştirmeBedava iPhone Mobil Uygulama Yapmaandroid mobil uygulama geliştirmeNeden Mobil Uygulama Sahibi Olmalısınızbedava mobil uygulamaÜcretsiz iOS Mobil Uygulama Geliştirmeapple uygulama yapmaBedava Android Mobil Uygulama GeliştirmeÜcretsiz Uygulama Yapmaios uygulama oluşturmamobil uygulama yapmaBedava Mobil Uygulama Geliştirmeandroid mobil uygulama oluşturmabedava mobil uygulama oluşturmaÜcretsiz iOS Mobil Uygulama Oluşturmaappstore uygulama geliştirmekBedava Android Mobil Uygulama OluşturmaAndroid Uygulama Oluşturma Sitesiios uygulama yapmamobil uygulama oluşturmaBedava Uygulamaandroid mobil uygulama yapmaMobil Uygulama Geliştirme SitesiÜcretsiz iOS Mobil Uygulama Yapmaappstore uygulama oluşturmakBedava Android Mobil Uygulama YapmaAndroid Uygulama Yapma Sitesiiphone uygulama geliştirmeios mobil uygulama oluşturmaBedava Uygulama Geliştirmeandroid uygulama geliştirmeAndroid Uygulama Geliştirme SitesiÜcretsiz iPhone Mobil Uygulamaappstore uygulama yapmakBedava iOS Mobil UygulamaGoogle Play Uygulama Geliştirme Sitesiiphone uygulama oluşturma

Son Yazılar

İşletmeler İçin Mobil Uygulama ve E-ticaret Entegrasyonu

İşletmeler İçin Mobil Uygulama ve E-ticaret Entegrasyonu Günümüzde teknolojinin hızlı gelişimi, işletmelerin müşterilere daha iyi…

% gün önce

Mobil Uygulama Yaptırmak İsteyenler İçin Doğru Adres

Mobil Uygulama Yaptırmak İsteyenler İçin Doğru Adres: İşletmenize Özel Mobil Uygulama Geliştirme Hizmetimiz Günümüzde dijital…

% gün önce

Mobil Uygulamalarla İşletmelerin Veri Toplama ve Analiz Süreçleri

Mobil Uygulamalarla İşletmelerin Veri Toplama ve Analiz Süreçleri Günümüzde teknolojik gelişmeler, işletmelerin veri toplama ve…

% gün önce

Web App Nedir ve Neden Önemlidir?

Web App Nedir ve Neden Önemlidir? Günümüzde internetin gelişmesiyle birlikte, web uygulamaları (web app) kullanıcılar…

% gün önce

Mobil Uygulama Firması İçin SEO ve ASO Stratejileri

Mobil Uygulama Firması İçin SEO ve ASO Stratejileri Mobil uygulama endüstrisi, son yıllarda hızla büyüyen…

% gün önce

Mobil Uygulama Yapmak İçin İhtiyacınız Olan Ekipmanlar ve Yazılımlar

Mobil Uygulama Yapmak İçin İhtiyacınız Olan Ekipmanlar ve Yazılımlar Mobil uygulama geliştirme, günümüzde hızla büyüyen…

% gün önce