Kategoriler: Diğerleri

Basit Mobil Uygulama Yapmak

Basit Mobil Uygulama Yapmak

Mobil Uygulama Merkezi yönetim paneli ile size sunduğu basit arayüzü ve onlarca içerik ve özellik sayesinde mobil uygulama yapmak ve mobil uygulama geliştirmek gayet basit ve hızlıdır.

Öncelikli olarak htttp://apps.mobiluygulamamerkezi.com/ adresinden siteme kayıt olduktan sonra hesabınızı aktifleştirmeniz gerekmektedir. Hesabınız aktifleştirildikten sonra açılan mobil uygulama yapma paneli ve arayüzü ile dilediğiniz temayı seçebilir veya kendiniz bir tema tasarlayabilirsiniz.
Tema seçimini ve anasayda ikon düzenini seçtiktin sonra mobil uygulamanız için renklere karar verebilirsiniz.
Renkler sekmesinde mobil uygulamanız için begendiginiz icon, bar, arkaplan, yazı rengi, yourm, haber vb. renkleri özelleştirebilirsiniz.

Tema ve renk seçiminden sonra özellikler kısmından yapmak istediğiniz mobil uygulama için ihtiyacınız doğrultusunda modül ekleyebilirsiniz.
Bir uygulama için dilediğiniz sayıda aynı modülden ekleyebilirsiniz. Özellikler bölümünden seçim yaptıktan sonra mobil uygulamanız için gerekli olan ana ekran görüntüsü ve icon seçimini gerçekleştirebilirsiniz.

Tüm bu işlemlerden sonra yapmanız gereken sadece uygulama bilgilerini doldurup, mobil uygulamayı yayınlamak. Mobil uygulamanızı yayına hazırlama ve yayınlama aşamalarında teknik ekibimizden yazdım alabilirsiniz.
Google Play ve AppStore da yayınlamanız için gerekli olan tüm detaylar sizlere teknik ekimiz tarafından aktarılacaktır.

Basit ve hızlı mobil uygulama sahibi olmak için gerekli olan tema, renk, özellikler, yayınlama konularında daha detaylı bilgiler sitemizde mevcuttur.

Mobil Uygulama Merkezi

Paylaş
Yayınlayan
Mobil Uygulama Merkezi

Son Yazılar

İşletmeler İçin Mobil Uygulama ve E-ticaret Entegrasyonu

İşletmeler İçin Mobil Uygulama ve E-ticaret Entegrasyonu Günümüzde teknolojinin hızlı gelişimi, işletmelerin müşterilere daha iyi…

% gün önce

Mobil Uygulama Yaptırmak İsteyenler İçin Doğru Adres

Mobil Uygulama Yaptırmak İsteyenler İçin Doğru Adres: İşletmenize Özel Mobil Uygulama Geliştirme Hizmetimiz Günümüzde dijital…

% gün önce

Mobil Uygulamalarla İşletmelerin Veri Toplama ve Analiz Süreçleri

Mobil Uygulamalarla İşletmelerin Veri Toplama ve Analiz Süreçleri Günümüzde teknolojik gelişmeler, işletmelerin veri toplama ve…

% gün önce

Web App Nedir ve Neden Önemlidir?

Web App Nedir ve Neden Önemlidir? Günümüzde internetin gelişmesiyle birlikte, web uygulamaları (web app) kullanıcılar…

% gün önce

Mobil Uygulama Firması İçin SEO ve ASO Stratejileri

Mobil Uygulama Firması İçin SEO ve ASO Stratejileri Mobil uygulama endüstrisi, son yıllarda hızla büyüyen…

% gün önce

Mobil Uygulama Yapmak İçin İhtiyacınız Olan Ekipmanlar ve Yazılımlar

Mobil Uygulama Yapmak İçin İhtiyacınız Olan Ekipmanlar ve Yazılımlar Mobil uygulama geliştirme, günümüzde hızla büyüyen…

% gün önce